Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Hasbro, Brian Goldner, για μεγάλο χρονικό διάστημα παραδέχεται ότι η χρεοκοπία της Toys R Us φέτος δεν έχει κάνει εύκολη τη ζωή της Hasbro. Αλλά ο Goldner πιστεύει ότι το 2019 θα είναι διαφορετικό.
"Ήταν ένας ενοχλητικός χρόνος", αναγνώρισε ο Goldner ."Πιστεύουμε ακόμα ότι η Hasbro θα επανέλθει στην ανάπτυξη το 2019 - έχουμε μια μεγάλη σειρά προϊόντων." Ο Goldner δήλωσε ότι τα παιχνίδια που συνδέονται με το σήμα Nerf - βασισμένα στο δημοφιλές online παιχνίδι Fortnite και το Overwatch θα ανεβάσουν την επιχείρηση. Επιπλέον, παιχνίδια που σχετίζονται με νέες ταινίες από franchises Transformers, Frozen και Star Wars θα βοηθήσουν στην αναζωογόνηση της ανάπτυξης το επόμενο έτος, δήλωσε ο Goldner.
Η Hasbro σχεδιάζει να εκδώσει τον κατάλογό της για τη νέα χρονιά τον Φεβρουάριο. παράλληλα με την ετήσια έκθεση του κλάδου παιχνιδιών.
Οι πωλήσεις της Hasbro το τρίτο τρίμηνο το 2018 υποχώρησαν 12% σε σχέση με το προηγούμενο έτος, με πίεση στις ΗΠΑ, την Ευρώπη και την Ασία και τον Ειρηνικό. Τα κέρδη εισήχθησαν στα $ 2.06 ανά μετοχή, από $ 2.09 τον προηγούμενο χρόνο . Η Wall Street αναμένει 2,23 δολάρια ανά μετοχή.
Η εταιρεία ανακοίνωσε ένα σχέδιο μείωσης των ετήσιων δαπανών ύψους 30 εκατομμυρίων έως 40 εκατομμυρίων δολαρίων έως το 2020, καθώς διευκολύνει την ταχύτερη κυκλοφορία με περισσότερα παιχνίδια που πωλούνται ηλεκτρονικά. Στο πλαίσιο αυτό, η Hasbro θα μειώσει περίπου το 10% του εργατικού της δυναμικού.